Tisdag, 30e Juni

Gräsmatta. Grillning. Mysigt sällskap.
Tusan comprados, jag har faktiskt inte tid för er idag heller.

Måndag, 29e Juni

Morrn!

Bråttom bråttom. 
Ni får hållas med helgens uppdatering till kvällen. 
Må väl (be ware) in the sun.

Fredag, 26e Juni

And so we go. Up till Köpinge town.
Grillning och blågult ikväll, Stockholm i morgon. 
Grönan, el shoooping och roséfrossa.  

Torsdag, 25e Juni

Jackson är död, men anyway, precis lika levande som Elvis.

Mitt i allt slår det mig:
Det känns som att O2 i London kommer få ett helvete att lösa ut de 750 000 biljetter som blivit sålda till hans slutkonserter.

Torsdag, 25e Juni

Morrn

Somnade vid sju igår kväll. Precis knallat gårdarna runt i någon timme.
Gubbefrulle och eventplanering i solen. Det är mitt restschema idag.

Onsdag, 24e Juni

"The only true wisdom is in knowing you know nothing.
A wise woman does not need advice and a fool won't take it"

Time for tenta.

Tisdag, 23e Juni

Tjoff. Så var den orken till studier borta.
Jag har spånat igenom två A4 och lämnat 32 till slumpen.
Good luck, Märy. Nollan är kommen.

Men... Ya'll know.
"Vad gör väl det, så länge man har hälsan i behåll?"

Booty Camp

16 kilometer. Check!

U2 - Magnificent (Fred Falke Remix):



Tisdag, 23e Juni


Jag och kungen ligger i gräset och tentapluggar.

Tisdag, 23e Juni

En anledning till att inte äta frukost:
Jag hittade precis en katt som satt och gnagde på en fågelstjärt.

Tisdag, 23e Juni

U21

Vi hade Berglund som föreläsare här om veckan, projektledare för U21, och gav honom så mycket beröm att han bjussar på biljetter till de matcher vi vill se. Very gut Anders, ikväll tummar vi för Sverige och Emir som jag och Emi läxade upp på Adidas Fotbollsskola för en tio år sedan. Vilket yrväder det lilla knytet var, och aldrig ville han lyssna. Som en liten studsboll överbelastad med red bull. Jag slår vad om att mina oöverträffliga överstegsfinter har fått honom dit han är idag.








Måndag, 22a Juni

Idag känner jag mig så himla redo att gå på sommarbreak. Lite fotboll och silverburkar med Båstads gladaste gäng kommer sitta som spiken i kistan. Sluttenta på onsdag, sen flyger jag upp mot högre höjder och börjar knega till augusti. Första anhalt: fredagsstopp i Köping, pratade lite löst med Amanda om att eventuellt slå våra kvinnliga skallar ihop. Andra anhalt: Stockholm lördag till söndag. Tigern, jag och halva Köpings Stockholmsimmigranter ska göra grönan, trippa i butiker och dricka öl. Äntligen lite semesterkant på vardagen. Fantastico.

Måndag, 22a Juni

Gosh, full fläkt hela helgen.
Mellan varven har jag mest hunnit med att knöla ner mig brevid Tigern i soffan, spöat skiten ur honom på PS3 (han kommer givetvis påstå annat) och tuggat pizza. Midsommar blev en fullträff på Petes veranda och midsommardagen enormt mycket korvparty. Jag åt en grillad hamburgare för trettiofem spänn på Qwarn (kan ha varit helgens bäst tryckta köttbit) och shejkade järnet med både de ena och de andra. Väl hemma fick jag för mig att jag skulle knycka Tigerns tandborste ur hans mun. Ni vet, då en inre röst aldrig slutar vråla: TA DEN MÄRY TA DEN! förrän du gjort det. Tydligen är en tandborste holy spirit för min karl, han snodde tillbaka den, kollade mig djupt i ögonen och slängde den i toaletten. Jag bara "Jaha, nu är han förbannad". Men istället för att agera den förstående flickvännen så körde jag en dramaqueen, ryckte åt mig mitt täcke och sa: "Nu tänker jag sova på soffan". Tigern bara: "Jaha?". O my god vad han inte förstod vad jag egentligen menade. Take me honey and carry me over the threshold damnit! Jag är hyffsat dålig på det där med att lösa löjliga tandborstkonflikter som verkligen måste finnas med i ett hälsosamt förhållande. Båda somnade på varsitt håll, fullt munderade och smålulliga. Vaknade vid nio, kollade snett åt sidan och smög ner till min stallion. Han smålog lite, la armen om mig och pussade mig på pannan. Vitt flagg. Vi hann med en lunch hos pappa, en parkeringsbot och en sällskapsresan innan jag vände hemåt igen. Lillebror följde med på släptåg så ikväll ska vi åka till Halmstad och kolla U21-EM, Tyskland-England. Kvällsutflykt de luxe.

Nu... Akademin.

Fredag, 19e Juni

Empa blev ännu äldre i förrgår. Hon tyckte jag gjorde fel i att inte påminna henne om det. Så igår ringde hon och gnatade att jag minsann inte skulle glömma hennes födelsedag i framtiden. Rösten darrade när hon framförde sin besvikelse över att jag inte hade vikt ut henne på bloggen. Jag garvade så jag höll på att dö. Du är fantastisk.

GRATTIS PULLAN!
För att du är så otroligt ödmjuk. Ikväll firar vi in din dag med råge. 
It you, me, ocho comprados and many bottles of wine.
Love you skrot!



And up we go


"Hej. Jag heter Maria och har precis hört Svennebanan".
Min höft är i kläm. Jag går som en ostkrok.
I morgon tänker jag utnyttja handikappfickorna hela dagen.
Köping nu, Kolsva i morgon och Qwarn lördag.
Fullspäckat. Fantastiskt.


Torsdag, 18e Juni

Regnet fullkomligen misshandlar gräset utanför.
Men det gör ingenting.
Om tio timmar är jag i Köping.
Jag ska rå om en sjukling och smälta ner mig under hans täcke.

Dags att ta hand om mig själv tills dess.
Tomorrow people.

Onsdag, 17e Juli

Sista fotbollspasset innan sommaruppehållet. Sitter med fuckiruffs och zippar på en silverburk, nyduschad och elektrisk. Pratade precis med Pete i luren, midsommar kan andas ut. Tigerns andra halva har fixat festen. Uppslutningen blir så perfekt att man kan däcka vid sju utan att någon kommer lägga manken till. Emi och pumorna kommer hålla till i Valskog och dansa små grodor i takt med att nubbarna rinner genom mandlarna. Deckartorpet (som tidigare omgångar stått för årets trevligaste tillställning) får tyvärr läggas åt sidan den här gången.

Alright... I helgen är det fest. Fredag och lördag.
Jag är så jävla sugen på att riva några smörblommor och mosa under kudden. Sägnen säger väl att man kommer drömma om den man ska gifta sig med i framtiden om man gör något dylikt? Det där med att man ska fixa fram sju, eller nio, olika sorter och sen klättra över nio gärdesgårdar är helt ute. It's 2009 folks. Då skulle man behöva göra om det vart om vartannat år.

Tisdag, 16e Juni

Aloha Olle!
Kul att du frågar. Tigern är min omåttligt populära karl som dyker upp lite titt som tätt. Förut gick han under synonymet Mr.Moonlight (huvudperson i en klatschig kärleksbit av Joe Purdy), men då Tigern själv tyckte att smeknamnet var katastrofalt (han tror sig själv vara tuffare än så), så beslöt jag mig för att gradvis byta ut det. Han heter i själva verket Andreas, går under namnet Knodde, och är en riktig mjukis.

Jag råkade sitta och trycka en Chiquita precis när inlägget skrevs.
Finns det en dänga som heter Svennebanan?
Låter som en riktig igenomkörare. Tack för tipset!

Ta hand om dig och svira lugnt i helgen.
/Maria


Tisdag, 16e Juni

Akademin. Plugg. Inte tid till annat. Kvällen får utvisa ett eventuellt inlägg. Min mobil är urladdad, Tigern påväg till sjukan och utanför regnar det inte. Livet trallar på.

Strax torsdag.
Strax midsommar.
Elena, hör av dig. Jag är nyfiken.
//Svennebanan

Måndag, 15e Juni


Men god morgon! Ännu en dag av grönt te, smygregn och blåst.
Det värmer inombords.
Ska strax pallra mig ut i ovädret och köra över åsen. Båstad calling.
Ytterliggare en session med evenemangsplanering.
Vi är på god väg mot succé.

Trevlig måndag.


Förlust

Mina heta spiror. En barbent midsommar?

Söndag, 14e Juni

Avspark

Moneybrother- Here Comes The Vain Again:

Rocky:

Nanette:


Maria:

Anettes röv:


Coach Svensson:

Söndag, 14e Juni

Yiruma- River Flows In You: 

"The most beautiful discovery true friends make
is that they can grow separately without growing apart"
//Elizabeth Foley

Till er.

Lördag, 13e Juni

Klick Klick

Kristen McMenamy kommer strax pryda mig:


Vi va la Helsingborg



Raka spåret till Nanette. Ikväll ska jag umgås med coronan och vinpavan.

Lördag, 13e Juni

Idag trampade jag på ett ludd. Det jag trodde var en ihopknögglad strumpa var betydligt mer död än så. Jag skrek, svinhögt, och fick en sån där chockartad reaktion då man inte vet om man ska asgarva eller störtböla. Bosse trodde jag hade bragts om livet. Tacka fan för det. Vi har en mördare i familjen, som dessutom planterar sina offer i mina Converse! Och där rök den sista, minimala, microsannolikheten att jag kommer skaffa katt. Någonsin.


Lördag, 13e Juni

Lördagsklädsel- Check!


Nu- vinshoppen.

Lördag, 13e Juni

Rundgång i luren


Idag tänker jag trotsa alla gårdagens lagar. No shit about it. För att inte bli liggandes så har jag precis klivit ur en isspruta till dusch, jag har kletat på kakan och dragit på mig någonlunda acceptabla lördagskläder. Om en timme sitter jag i bilen mot bolaget, jag ska dricka vin oavsett om jag vill det eller inte. Nanette har hetsat fram en eventuell utgång i Helsingborg ikväll, igår var jag skeptisk. Idag tänker jag inte ignorera alla försök att dra ut mig. Herrejisuschristmygodmamamaria- djupa andetag Mary. You can do it.

Deportees - Under the pavement, The beach:

Bingen!


Det ryktas om NHL-final om en timme. 
Då sover jag så gott.

Hunk in a trunk

Jag blir sambo om två veckor.
Med han som gör det bästa av mig.

... det blir tigern, jag, palmen yucca och mjukbrallan.
Du gjorde rätt i att ragga upp mig stallion.
What a catch!

Fredag, 12e Juni

The Highwaymen- American Remains:

Roll roll round n round old countryroad...
Jag har absolut nada att göra förutom att vara förbannad på kanalutbudet. Det där med television avvänjde jag mig när jag bodde på Bondi så att bemanna kontrollen och zappa skit i fyra timmar hör inte till min starkare sida. Australiensare har betydligt vettigare saker på agendan än att glo i rutan om kvällarna, men om man nu måste (som jag verkligen behöver idag) så kan väl medieproducenterna lägga ett schema som intresserar tofflor. Det där Talang blir jag nästan mer förskräckt över än Glamour. Oh my god. Stackars små rackabajsare. Men att finna sig själv stanna till på TV8 och vara tillfreds med situationen är ungefär lika illa som att bomba en blåval i ett badkar. Det är ju FÖR FAN fredag! What to do? What to do? WHAT TO DO?

1. Fortsätta kolla på TV8.
2. ?
3. ?
4. Kväva mig själv mellan soffdynorna

Jahapp. Då var det klart.

Fredag, 12e Juni

Jag somnade i min soffa, och vaknade precis i samma soffa. Det är konstigt det där, att man alltid tänker precis samma sak när man slår upp ögonen efter en natt framför teven: Vad hände?

Jag kände mig trött, slöt ögonlocken och blev synbart medvetslös.
Det är precis vad som hände. Samma visa varje gång.

Torsdag, 11e Juni


Jag degar järnet. Härligt osminkad. Burgare och candy. Det enda som fattas är en rap. Men jag kan inte sånt. Fel i luftstrupen sedan födseln eller nåt. Jag och Mikiz satt i morsans trapp i slutet av nittiotalet och tränade på att svälja luft, för att sedan kränga ut ett åskmoln. Det gick svinilla och slutade med att jag slog skallen i betonggolvet efter jag ramlat bakåt av asgarv. Sedan dess har jag enbart försökt i kontrollerade former.

Whopi. Jag saknar massor med människor just nu. Skåneland är verkligen far faaar away när man behöver lite kärlek. I am gonna drown in my nalle nu. Ringa någon helt out of the blue. Typ, Alices farsa eller nåt.

Lucy Schwartz- Gone Away:

Torsdag, 11e juni

Jag sörplar yogurt och dricker grönt te. Såna där örter jag inbillat mig ska vara bra om man dricker det i enorma mängder. Det går klockrent. Inne på andra litern.
  Har bara en föreläsning idag. Ingen aning om vad den handlar om men jag antar att det blir relevant när jag väl sitter i bänken. Igår gäspade jag mig igenom teorin och räknade blixtar över havet. En koncentrationssvacka. Jag brukar sitta och längta till sommarlovet, sånt man inte har längre, men som man önskade att man kunde föra in i tabellen. Ni minns väl? En elva veckors lucka i schemat, svart, fenito, då man bara kunde tralla som fotbollsledare i fem dagar och bada resten av tiden. Det är ungefär på den nivån jag är nu. Jag vill ligga på stranden och lapa sol, drunkna i en tidning och käka jordgubbar. Inte jobba, tyda gröna pennor på en whiteboard och fnysa åt overheads.

Why me man? Why?


Onsdag, 10e Juni

Tim Myers- A Beautiful World:

Det piskade mot vindsrutan inatt. Jag vaknade, och somnade om.
Te är bra på morgonen. Det dämpar stressen. Stressen i den bemärkelsen att jag egentligen borde åka till Akademin precis nu, men in facto kommer vänta i tio minuter till innan jag hasar mig ut ur stugan. Kvalitetstid människor.
Strax midsommar hörrni! Fram med nubbeglasen och kransarna. Deck's har kirrat ett riktigt galej ute i dockartorpet, men jag och tigern har kläckt idén att styra eget. Vi får se hur det blir med den saken skull, uppslutningen från allmänheten verkar inte vilja dra ihop sig. To be or not to be, that is the question.

Hepp. Om man kanske skulle bli miljonär.
Det känns som min dag idag.

Tisdag, 9e Juni

Inspiration. Det är allt jag söker i en föreläsning. Kunskapen letar jag efter jag funnit intresse i det som presenterats, om jag inte måste tvinga mig till att studera ett ämne som egentligen inte alls faller mig i smaken det vill säga. Som företagsekonomi med HotCalc-Eric, som enbart förlitade sig på stolpar och diagram. Jag krälade till lektionerna varje morgon, dog i klassrummet, och återupplivades på skolgården tre gånger i veckan, fyra veckor i sträck. Ändå fick ledningen mig att tro att jag kommer ha nytta av det i framtiden. Ha. Never in my whole damn life. Jag klarade mig med livhanken i behåll, det är jag tacksam över.

Men.
Ibland händer det faktiskt att man släpar sig till en föreläsning som låter torftigt på pappret, men som kanske inte alls får en att vända på klacken när man väl stannat upp och lyssnat i tre sekunder.

Jag kutade genom grusgången till Akademin och hann med nöd och näppe kasta mig upp för trapporna och in i klassrummet innan klockan slog tio över. "Sorry att jag är sen" var ungefär det enda jag hann få ur mig innan jag slängde mig på stolen till första bästa plats. Det är inte första gången jag lyckas med bedriften att svälja andan under störtloppet till plugget. Jag blickade ner på Rebbans kollegieblock och noterade dagens föreläsning: "Säkerhet under Evenemang"Jesus Christ var det första som krullades igenom min DNA-sträng där den for igenom min plattskalle, låt mig andas något intressant för en gångs skull. Fem timmar senare kunde jag inget annat än att applådera och hänföras av en människas bedrift att inspirera en hög av ihopklappade elever. Hans hette han. Föreläsaren. Hans från Tarantsec. Omkring trettiotvå (beräknade alla singlar honom till) och säkerhetsansvarig på alla större evenemang i Sverige; Britney, Justin, Hultsfred, Turner, U2, landslagsmatcher, Iron Maiden, Kent, Way Out West... you name them. Han berättade om scenarion tagna från egna upplevelser, framförde ett ihopplock av kändisskvaller och delade ut visitkort om framtida jobb. Vi garvade och förundrades vart om vartannat. Vilket jäkla CV den människan kan håva fram ur innerörat. Utanpå var jag coollugn, inuti skuttade jag högre än spenorna slänger på en löpande ko. Klappat och klart!

Jag ska bli precis som han. 


Tisdag 9e Juni

Idag bjuder jag på en liten del av mig. Andas in den.
Chris Garneau - Baby's Romance:

The whiskey's waiting on the firetop,
The baby's going to drink too.
The lady's got no clothes she's at the shop.
But if she'd knew then she'd kill you.
The bugs are out cause they come out at night,
Usually they just bite our hands.
Cause normally we have clothes on without a fight,
But now fighting's a part of baby's romance.
But now fighting's a part of baby's romance.

I would like to see a little more propriety,
Cooperate with me and answer me
Without a plea.

I know now, I know now, I know now,
I'm gonna tell on you.
I know now, I know now, I know now,
I'm never gonna tell on you.


Tisdag, 9e Juni

Någonstans på E4an i början av juni
- Jag PALLAR INTE! ALLA kör om oss! Vad nu då? Varför bromsar du nu?!!!
Mamma: För att jag måste VICKA PÅ MIN TÅ! Jag måste ju få BLOD i den! 

Förstår ni nu att jag höll på att få kruppjuck i 53 mil?

Måndag, 8e Juni

Gavin Thorpe- Stone's Throw:

God Natt.

Måndag, 8e Juni

Grädde Grädde Grädde



Maskot1: Bolin.

Maskot2: Billy Bob.




B-town celebration

Tårtkalas i Båstad! Tre födelsedagar på en helg.
Mums.
Det är det absolut bästa med päron som jökar framåt sensommaren.
Blanda nytta med nöje. Man klappar många flugor i en smäll så att säga.

Måndag, 8e Juni

Matt Hires- A Perfect Day:

Empa: Life can trip you up on a perfect day.
Det är din låt idag. Situation: Pennybridge. Två sköna damer. En miljon perfeka dagar fyllda med skratt, förälskelser och tårar. Grabbar. Empa är en bästa vän. Fantastiskt rolig. Otroligt vacker. Och singel:


Nu kliver jag upp. Slarvar upp håret. Sminkar mig. Åker till Akademin.
Puman har det bra i New York. Tydligen skitvarmt.
Jag åker till Turkiet med plugget i januari. Två veckors guideutbildning.
Det kommer vara fjorton grader och sol. Inte alls skitvarmt.
Men det gör inget. Peace Out.

Söndag, 7e Juni

I soffan, under söndagspartyt.
"Fan, det där ser ju ut som Fredda".
"Jävlar vad likt Fredda det var".
"Fan, det där ser ju ut som Muppen".
"Fredda och Muppen".
"Fan, det är ju Fredda och Muppen".

Jag har nog aldrig sett min puma så proper under en talkshow.
Ni gjorde er bra på teve.

Dagens A-ha: Om du känner dig som James Bond och verkligen vill leva upp till ditt rykte så kan jag rekommendera att glömma din mobil i den lägenhet du precis städat ur, lämnat in nycklarna till och officiellt flyttat ut ifrån. What to do? Du blickar upp. Uppskattat tre meter i höjd. Snabbt knyter du morsans måttband kring din midja och kör spiderman upp till vindsfönstret för att sedan splittra glaset och rulla in på vardagsrumsgolvet med blodet sipprandes utmed din skadade armbåge. Sekunden efter du scannat rummet med ditt split vision hasar du dig utmed vägglisten, rullar in i köket, och luktar dig fram till diskbänken. Sakta smyger du upp dina inplastade fingrar och greppar tag om silvernallen, tre sekunders betänketid, sen detonerar inbrottslarmet. Med två kliv slänger du dig ut från andra våningen och utlöser din microbungy medan sirenerna ljuder i fjärran. Sju sekunder innan polisen slirar in på området med paparazzipressen och Magazin24 i hälarna så sitter du skogsdungen på andra sidan gatan och slår numret till Securitas. Falskt alarm. "Okej" svarar de. Så avslås hela operationen. Det är det enkla vägen. Vill du göra det svårare kan du googla grannens hemnummer, slå en signal och be om nycklarna till ytterdörren. 

Men det är ju inget för oss dödliga. 
Jag skaffar tillbaka min lur i veckan. Tills dess kan ni inte nå min vackra stämma.
Hast a la vista.

Söndag, 7e Juni

Howdy

Up and down up and down. Studentfirandet var nostalgi, mysigt att träffa morfar. Tigern morsade på mammas släkt för första gången, nu är vi nästan gifta. I teorin alltså. Friar han idag skulle jag börja asgarva, klia honom lite på skallen och skaka på huvudet. Men... nästan. Vi höll däremor på att missa hela jippot. Planering, ni vet. Det blev gasa av. 120 i kringelkrokar, tvärnitar vid stoppskyltar och ilande bakdäck i varje sväng. Men lugna bollar på Bengan. Hade jag haft en Aston Martin hade folk tagit mig för Bond, alla gånger. Och när har någon hyschat på James för att vara en trafikfara? Tänker jag efter har jag nog tamefan aldrig sett honom sakta ner vid en trettioskylt. Hann lagom smälla i mig en portion kallskuret på skivan innan vi svängde ner mot Skåne igen. Jag och Mr.Moonlight together with the stereo. Tigern är nästan lite småsöt när han försöker överrösta mig i bilen. Det går inte. Jag ÄR allsång personifierad. Sen hände det inte så mycket mer, förutom att vi nästan mosade en rävkiddo vid infarten till Båstad. Nära skjuter ingen hare so to say. Så vi undvek ännu ett platt kadaver utmed vägkanten.

Nu ska jag titta på tennis och hålla tummarna spända för Söderling. Svenska fotbollslandslaget tänker jag inte ens kommentera. I've got only one thing to say: IN MED STENMAN! Då blir fotboll kul igen. (Muppen, ring mig efter New York. I miss you).

Screamo

Direktrapport från passagerarsätet. Sitter och ber till Jesus att han ska uppenbara sig på airbagen så morsan förstår att till och med kristus tycker hon kör för sakta. 90 på E4an. Men en sak är positiv. I småland bestämde jag mig för att bli cowboy på heltid nästa sommar, bara genom att glo på skylten i nio minuter. För det är tiden det tog från det att jag såg pilen mot high chaparall till dess att vi puttrade förbi. Ungefär i samma veva som en dubbelvagnad husbil svooshade om med hånflinet i bakrutan. Med hakan lutandes mot handflatan vände jag blicken åt motsatt håll, svalde min stolthet och suckade. Jag överlever det här.

Fredag, 5e Juni

Hej!

Idag ska jag hjälpa till vid en examensfest. Kjol, vit tisha och högklackat- check. Mamma hämtar upp mig framåt ett. Hon ska på en roadtrip och tar mig med upp till Köping för en natt. I morgon åker jag, lillskiten och Tigern till Flen för att vinka av min kusin som skuttar ut i arbetslivet. Morsan är redan där tillsammans med halva släkten. Jag kommer förmodligen vilja stanna tills maten är uppkäkad (feed me!), sen blir det långa vägen waay down till Båstad igen tillsammans med karln. Tigern gav som förslag att vi skulle sätta oss på en bar lagom till avspark på Råsunda (Sverige-Danmark), jag sa ja. ... Nu kommer vi förmodligen slänga käft om vem som ska köra den resterande biten hem (båda älskar bira). Men det gör ingenting. För vi gör det på ett underhållande sätt.

Hepp. Om man kanske skulle ta sig i skinnet och dra över några klädesplagg. Att flasha för Götes morsa, Agda 78+, blir förmodligen ingen höjdarrulle under en avslutning. Även om ni skulle uppskatta det.

Kjell-Arne goes bananas


Hör ängsligheten i mitt skratt. Morsans katt ÄR livsfarlig.

Torsdag, 4e Juni

Katie Herzig- Sweeter Than This:

Lite mer Köpingsfest

Mycket yra.
Mycket hjärta.
Mycket bild.







Alright. Första officiella framträdandet. Vi ser ju nästan kära ut. Men det här är Tigern, och han är bara ihop med mig för jag kysser som en gud. Ibland känner jag mig sliten bland alla hans snygga ex men han försäkrar mig gång på gång om att min tunga duger. Så jag kör stenhårt med tekniken eller beväpnar mig med kniv. Då vågar han inget annat än att vara snäll. Ikväll är jag ensam, men jag tänker somna beväpnad i vilket fall. Det är mygg i mitt hus.

Torsdag, 4e Juni

Åska och hagel. Det är mysigt när man är två.
Men inatt kände jag mig liten.


Onsdag, 3e Juni

Sitter i skolan med virus i halsen. Jag hoppas att jag kan lyckas kränga bort dem innan helgen. Hällde i mig en lyxlunch med vaniljyogurt och black currant te samtidigt som jag bevittnade en äldre man ramla ur sin permobil. Halva klassen kutade fram. Jag hjälpte till genom att glo. Stenhårt. Så nu bearbetar jag mitt samvete genom att försöka övertala mig själv: Jag är ingen dålig människa om jag glor på en äldre man som ramlat ur sin permobil och inte hjälper en halv klass att lyfta upp honom.

Fan fan fan.

Onsdag, 3e Juni

Idag finns det inte mycket vettigt på kartan. Anna ringde och drog upp mig precis. Plugget om tjugo. Känner inte för sju timmars teori, men gaaah... Om jag ska bli stekhet på marknaden så antar jag att jag måste försöka ta mig igenom (åtminstone) en utbildning. Första prio: Lägga armarna intill sidan, räkna till tre, och rulla mig ur sängen. Here goes Mary..

[Pernilla. Du gav mig en skjuts upp i höjden igår. Besöksrekord! En shot är du väl värd i sommar... eller vafan.. fyra?]

Tisdag, 2a Juni

God Kväll

Idag har jag glömt bort att 1. Ringa Charlotte och 2. Att jag går på en non-sugar-diet.
Jag hade precis allsång i luren för att distrahera Tigern. Han är så förbannat tråkigt lagd när det kommer till Tv4Sporten. Jag menar, vad tusan är vitsen med att bortprioritera sin pingla när Zlatan ändå är slut för säsongen? Njet, det fungerar inte i mina ryska gener. Så jag bad honom akta sina bollar och köra huvudet mellan soffdynorna vartefter jag fortsatte sprida glädje med den här fantastiska dängan:

Bruce Springsteen- This Little Light Of Mine:

Tisdag. 2a Juni

Min mobil (Tigerns mobil) krånglar big time. 
Jag vaknade precis, checkade mobben, och trodde klockan var fem i åtta. Jeez+Hallelujah=I'm awake before eleven! 
Helvete heller. Klockan är ju tamefan halv tolv. 

Ska knata över till Forellen, slänga mig i gräset och klura på eventet. Att plugga under lediga dagar kan vara överkomligt när det sker i bikini. Träffade både Challe, Anna och Pernilla under gårdagen. Vi satt i Charlottes trädgård och spånade om livet över några glas rosé och vatten. Sprängde min budget på Madison så jag tänkte leva på lightcola hela dagen. Lightcola och kanske en liten liten Danio. Det snurrar i magen och jag har tappat rösten. Kort och gott: En grymt lyckad kväll. 

Btw: Pernilla har precis startat sin egna butik: The Alvie i Vejbystrand (Sanatorievägen 25, Ängelholm). Otroligt snygga kläder från lite mer okända märken i Norden. Motto: Det ska inte behöva kosta skjortan. Jag blev dyngkär i hennes skinnjacka (1300:-). Besöket är ett måste. Jag ska dit och plocka när kosingarna rullar in. Checka hennes blogg här--> http://thealvie.blogg.se/

Tigern. Jobba på mottagningen. 
Jag behöver prata med dig. Det känns i hela huvudet.   

Helgen i bilder

Fredag. Tjejkväll med pumorna:


Sandra:

Alices tunga=Partytricket:



Nanette:


Evis & Emma:




Lördag. Grisfest hos Tigerns mamma:
(Pernilla. Tigern=Mr.Moonlight)


Sofia & Mandy:

Lillen & Tigern:







Calle & Bella:

Stuck on you. Pedro & Pete:

Manic Monday

Vädret är varmt. Hett. Boiling.
Ska strax knalla upp till Drivan för lite barfotaboll. Sports Marketing vs Turism & Service. Jag har beställt lite Corona till bänken för att smygstarta kvällen. Charlotte är hemma från Santa Barbara, så efter gräspasset blir det raka spåret till duchen, vidare till Challe. Rosékväll med Båstadtöserna, sen Madison.
Slappe slappe slappe.
... och ledigt i morgon. Det enda som fattas är kartongerna till mina miljarder prylar som ska ut ur min lägenhet den här veckan. Jag flyttar hem till Köping i två månader och vänder om livet utmed de tre SSS'en: Sommarjobb, Samboskap och Svirarkvällar. Tills dess tänker jag låta lyan se ut som ett halvt helvete. Störtskönt.

Tack till alla som förgyllde både förfest och tältfest i helgen, även om jag missade ungefär 98% av de jag hade planlagt att morsa på. Yran kan man alltid lita på. Ska försöka tjonga upp lite bilder i dagarna, det blev en hel del som knäpptes av.
Stay Tuned. Nu. Öl.

Måndag, 1a juni

- Jag åker nu.
Tigern: Okej! ... Oh where, oh where can my baby be? We were out on a date in my daddy's car, we hadn't driven very far..
- Vad gnolar du om?
Tigern: Eddie Vedder!
- Alright.
Tigern: Det handlar om ett par som åker iväg i en bil, och tjejen dör i en bilolycka.
- Haha. Herregud.
Ibland måste jag nypa mig i armen för att försäkra mig om att jag verkligen lever med den här mannen.

Måndag, 1a Juni

Nytt liv, check!


RSS 2.0